Oslo, Norge
46 82 45 57
adrianw.k.svendsen@hotmail.no

Kunngjøring – Bacheloroppgaven på 100 timer

En blogg om digital markedsføring

Kunngjøring – Bacheloroppgaven på 100 timer

For å motstå prokrastinering og heller maksimere optimal tid, vil jeg fremover loggføre tidsbruken på bacheloroppgaven. Jeg har satt meg et mål ut av løse luften på 100 timer. Jeg vet andre har logget tiden sin og fått det til på under nevnte tidskontroll og vil selv melde meg på utfordringen.

Dette handler om totalt 100 timer fordelt på research, veiledning og skriving der lesing og korrektur utelates. Det er heller ikke en utfordring hvor oppgaven skal skrives på 100 timers strekk, men der loggført tid dedikert til bacheloroppgaven totalt fordelt over de månedene jeg har på meg ikke skal overstige 100 timer.

Det kan noteres ned at allerede er 1 time brukt til veiledning, da har jeg 99 igjen. Bacheloroppgavens frist er 3. juni. Jeg vil sette en personlig frist til å være levert før 17. mai.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *