Nettbutikkvurdering av Villoid

En blogg om digital markedsføring

Nettbutikkvurdering av Villoid

Fashion and Beauty

Villoid har en app og en nettside, appen har gjort suksess, men nettsiden har potensial. Dette er vår nettbutikkvurdering av Villoid. Vi håper Villoid tar kritikken til seg, for vi ønsker virkelig de skal lykkes.

Fremover vil jeg begynne å produsere videoinnhold. Fremtiden er video, og hvis bilder kan si mer enn 1000 ord, kan videoer forklare enda mer på kortere tid. Dette er kun en av mange videoer jeg kommer til å produsere fremover som vil fokusere på nettbutikkvurderinger.

Jeg vil også produsere innhold i videoform som fokuserer på prosesser rundt å starte nettbutikk, og vil poste det i kronologisk rekkefølge her på bloggen. Jeg håper å lage en nettbutikk som er det jeg ønsker at Villoid skal bli.

Du kan følge mine nettbutikkvurderinger og min opprettelse av nettbutikk på YouTube-kanalen min her.

Fashion and Beauty

Free to use-picture from Pexels. Villoid står for minimalisme og femininitet.

Villoid er et motekonsept hvor du kan kjøpe stilen modeller bruker, og kjøpe fra den konkrete butikken de har kjøpt sine plagg fra. Dette gjør at du kan føle at du connecter med en infuencer på et høyere nivå.

Deres app har over 4 av 5 stjerner fordelt på over 50 vurderinger, og har tatt USA og England med storm sammen med Alexa Chung. Alexa Chung er en tidligere modell med kinesiske aner, og nå skal de satse på det kinesiske markedet i tillegg. Foruten det, står Norge for tur.

Dette er min nettbutikkvurdering av Villoid sin nettside, hvor du kan lese blogg og handle klær. Vi tar forbehold om svakheter i videoen som går på det åpenbare tekniske og at vi ikke er målgruppen (jenter 15-25 år som følger influencers).

Hvis du har noen kommentarer kan du kontakte meg i skjema eller du kan skrive i kommentarfeltet under. Jeg gjør alt for å forbedre meg, og har du kunnskap om produkter som kan hjelpe meg med videoproduksjonen min som ikke koster altfor mye, er jeg evig takknemlig for feedback.

 

One Response

  1. fooneemak sier:

    Buying Direct Acticin Ups In Internet Shop tymnclanty [url=https://bansocialism.com/]order cialis online[/url] Rasheshato Achat Baclofene En Ligne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *