En bloggers velkomstord

En blogg om digital markedsføring

En bloggers velkomstord

Digital Markedsføringsstudent

Hei,

Velkommen til min blogg om digital markedsføring som en del av valgfagsfordypningen med samme navn.

Jeg har laget en egen profilbiografi som dere ser til høyre hvis dere bruker nettleser og dere scroller nedover for å se den på mobile plattformer, og selve reisen min følges på lenken «Den digitale reisen».

I tidligere studieløp har blogging på dette valgfaget vært obligatorisk, det er det ikke i år. Jeg skal ikke skryte av at jeg gjør dette frivillig og vise hvor flink jeg er, men jeg vet det er strategisk smart for min studiehverdag dette semesteret å blogge. Bloggen vil fungere som en slags «dagbok» over studiehverdagen og være en metode for meg til å holde oversikt over studieprogresjon, oppgaver og egne tekster.

Jeg vil aldri garantere dere noen form for at det jeg skriver på bloggen er feilfritt. Det er menneskelig å feile, og det er en grei unnskyldning å bruke på forhånd for å helgardere seg. Jeg vet jeg sitter på en god del mer kunnskap nå enn da jeg begynte på bachelorgraden min i 2016, og jeg vet jeg sitter på en god del mer kunnskap enn mennesker uten innsikt i markedsføringen som helhet. Men jeg vet også at jeg har utrolig mye å lære, og det er det som er poenget med en reise. Det er nettopp at det er reisen og den lærdommen du får fra alle med mer kunnskap enn deg selv, og hvordan du implementerer dette i din egen kunnskap og hverdag som er selve «målet».

Jeg har alltid hatt interesse innen teknologi, markedsføring og forbrukeratferd. Jeg sier ikke at jeg er en ekspert på området, men det var liten tvil om at dette valgfaget var riktig for meg. Det er også et av de mest populære valgfagene med et såpass spekter av søkere at jeg personlig har kjennskap til studenter som har gode kunnskaper, men ikke kom inn. Jeg viser derfor stor ydmykhet, inspirasjon og motivasjon for å få lov til å ta dette valgfaget.

En takk til foreleserne våre

Ja, jeg hadde tydeligvis gode nok karakterer for å komme inn, men jeg må virkelig rette en stor takk til foreleserne våre de to første semestre (karakterene var av betydning for å oppnå inntakskravet). Jeg har hatt lærevansker før, og var usikker på om jeg kom til å bestå et eneste fag på et høyere akademisk nivå.

Det er en overgang å gå fra f.eks. 2 timer norsk hver dag på videregående til å ha 2-4 forelesninger totalt i løpet av en uke over alle emner. «Ansvar for egen læring»-ordtaket går raskt fra abstrakt til forståelig i en slik situasjon. Likevel har foreleserne (ja, de vil ikke at vi skal kalle de lærere selv om vi glemmer oss litt) en stor del av takken her. De har hjulpet oss mer enn hva man skulle forvente på et høyere akademisk nivå, og de har noen detaljerte kunnskaper de på en utrolig pedagogisk måte formidler lett som bare det.

Jeg er genuint usikker på om jeg ville kommet inn på mitt førstevalg i valgfag hos en annen utdanningsinstitusjon, så takk kjære forelesere, dere er grunnen til at jeg har fått muligheten til å skrive dette blogginnlegget.

 

 

One Response

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *